Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η COSPICO ανώνυμη εμπορική και βιομηχανική εταιρεία με πολυετή πείρα στο χώρο των διαφώτιστων κατασκευών, στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία 3.000m² ενώ οι αποθηκευτικοί και εργοστασιακοί χώροι καλύπτουν συνολική έκταση 6.500m².

Αποστολή της εταιρείας είναι η κατασκευή υψηλής αρχιτεκτονικής στεγάστρων με την εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας και εξειδικευμένων μηχανικών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και ταυτόχρονα πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη.

Έτσι η COSPICO προσανατολίστηκε στην απόκτηση σύγχρονων μηχανημάτων και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, έμπειρου και τεχνικά καταρτισμένου προσωπικού, συνεχείς επενδύσεις στο τμήμα Research & Development ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του επαγγελματία και του ιδιώτη.

Τα προϊόντα της COSPICO, η Ανοιγοκλειόμενη Pergola, η Ανοιγόμενη Οροφή,το Polydan, το σύστημα πτυσσόμενης κάλυψης CFS, τα Κουφώματα κ.α., με τον σωστό συνδυασμό αποτελούν αρχιτεκτονικές προτάσεις πλήρους εκμετάλλευσης του χώρου σύγχρονης αισθητικής και design.

Τα συνεχή έργα μας αποδεικνύουν την άριστη εκτέλεση και την υπευθυνότητα από τον αρχικό σχεδιασμό έως την τελική κατασκευή, με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ως πρωτοπόρος η COSPICO στο χώρο της, εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008, πιστοποιημένο από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, το οποίο διασφαλίζει την άριστη ποιότητα όλων των υπηρεσιών της, ISO9002 για όλα της τα προϊόντα Ευρωπαικών προτύπων με σήμανση CE. Η Cospico είναι κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας για την Ανοιγοκλειόμενη Pergola (Δ.Ε 1003495) και για το Περσιδωτό Παράθυρο (Δ.Ε. 1004090).

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ COSPICO ΑΕΒΕ

 • "Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την την Ανοιγοκλειόμενη Πέργκολα."

  ΚΥΡΙΟΣ Α.Γ.
  ΚΥΡΙΟΣ Α.Γ.Ιδιώτης από Αθήνα
 • "Σας λέω με βεβαιότητα ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τους ανθρώπους της Cospico και θα τους προτείνω και σε άλλους."

  ΚΥΡΙΟΣ Β.Ε.
  ΚΥΡΙΟΣ Β.Ε.Ιδιώτης από Θρακομακεδόνες
 • "Άριστες εντυπώσεις από το τεχνικό προσωπικό."

  ΚΥΡΙΟΣ Δ.Ξ.
  ΚΥΡΙΟΣ Δ.Ξ.Ιδιώτης από Νέο Βουτζά
 • "Θερμά συγχαρητήρια στους τεχνίτες σας για την άριστη δουλειά τους και την απεριόριστη υπομονή τους."

  ΚΥΡΙΟΣ Μ.Ζ.
  ΚΥΡΙΟΣ Μ.Ζ.Ιδιώτης από Χαλάνδρι
 • "Να είστε καλά, συνεπείς και ποιοτικοί πάντα!"

  ΚΥΡΙΟΣ Α.Μ.
  ΚΥΡΙΟΣ Α.Μ.Ιδιώτης από Δροσιά
 • "Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, τέλεια κατασκευή, άψογη συνεργασία."

  ΚΥΡΙΟΣ Γ.Χ.
  ΚΥΡΙΟΣ Γ.Χ.Ιδιώτης από Αίγινα
 • "Παρακαλώ να ληφθεί υπόψη ότι αξιολόγηση του τεχνικού προσωπικού σαν 'Άριστη' δεν αποτελεί υπερβολή. Αντίθετα αποτελεί τη βασική παράμετρο για σύσταση της Cospico σε άλλους ενδιαφερόμενους."

  ΚΥΡΙΟΣ Χ.Γ.
  ΚΥΡΙΟΣ Χ.Γ.Ιδιώτης από Πεντέλη
 • "Κατόπιν των συμβουλών των μηχανικών μου, επέλεξα για το κτίριο των γραφείων μου το GREEN BUILDING SYSTEM της COSPICO AEBE και απολαμβάνω ελεγχόμενη σκίαση και φωτισμό με αντίστοιχο όφελος ενέργειας και ηχομόνωσης."

  ΚΟΥΣΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ-ΕΜΠΟΡΙΟΥ
  ΚΟΥΣΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ-ΕΜΠΟΡΙΟΥΔημήτρης Κούστας, Επιχειρηματίας
 • "Το πρόβλημα της σκίασης και της στεγανότητας βρήκε τη λύση του μια για πάντα από τους τεχνικούς της Cospico ΑΕΒΕ. Η αποτροπή της υγρασίας, η αποφυγή των νερών της βροχής και του έντονου ήλιου έχουν σαν αποτέλεσμα την προστασία του εξοπλισμού μας."

  VALIS RESORT ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  VALIS RESORT ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ιωάννα Μττοτσιβάλη, Αντιπρόεδρος VALIS RESORT
 • "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία μου με την Cospico ΑΕΒΕ. Τα αποτελέσματα είναι μόνο θετικά. Με την τοποθέτηση της ανοιγόμενης οροφής εκμεταλλεύτηκα τον εξωτερικό χώρο της επιχείρησής μου με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι πελάτες μου είναι προφυλαγμένοι από τον ήλιο και την βροχή. "

  PALMIE BISTRO ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  PALMIE BISTRO ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑΓεώργιος Δαλιάνης, Ιδιοκτήτης ΔΙΑΚΡΙΑ Α.Ε.
 • "Η Cospico AEBE είναι μία σωστά στελεχωμένη εταιρεία από άριστα καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο με εξειδικευμένες γνώσεις. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την συνεργασία μας."

  DAKOS RESTAURANTS
  DAKOS RESTAURANTSΑθανάσιος Κόκκινος, Τεχνικός Διευθυντής ΕΥΡΟΚΡΕΤΤΑ ΑΒΕΤΤΕ
 • "Η Cospico AEBE στην πολυετή συνεργασία μας, τηρώντας πάντα τα χρονοδιαγράμματα, αναβάθμισε αισθητικά και λειτουργικά τους χώρους μας, καθώς ανέλαβε την υλοποίηση και τοποθέτηση κατασκευών που επέλεξα μέσα από μία πληθώρα επιλογών που μου προσέφερε."

  ΑΚΡΩΤΗΡΙ CLUB
  ΑΚΡΩΤΗΡΙ CLUBΒλάσιος Σταθοκωστόπουλος, Επιχειρηματίας
 • "Στόχος μας ήταν η προστασία των επισκεπτών του εστιατορίου από τις καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με αισθητικό αποτέλεσμα. Η πραγματοποίηση του στόχου μας αυτού οφείλεται στην Cospico ΑΕΒΕ."

  TGI FRIDAY’S ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  TGI FRIDAY’S ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Νίκος Νεγκας, Γενικός Διευθυντής Εστιατορίων TGI FRIDAY’S

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ